Linoleum/Covor PVC este un produs antibacterial ce vă permite folosirea lui pe un segment destul de larg, avînd în vedere faptul că este o pardoseală elastică, cu proprietăți la amortizarea șocurilor și cu proprietăți antialunecare.
        Pardoseala PVC este folosită  în spații rezidențiale, medicale, comerciale, industriale,unități de învățămînt, etc, tocmai datorită multiplelor avantaje pe care le oferă în uz.
        Exista cîteva feluri de PVC, despre ele vom vorbi în continuare:

Linoleum/Covor PVC

Covor PVC Omogen

     Covorul de PVC omogen este o pardoseală ce are stratul de uzură egal cu grosimea, fiind acelaș material în toata pardoseala, format dintr-un strat unic de vinil și un strat de protecție PUR.
     Stratul de protecție apără covorul de impuritați este rezistent la substanțele chimice și antibacteriale, este antiderapant si ușor de întreținut.

Top2000
Top3000
Trend
Evolution
Extra
Royal
Crystal
Ultra

Covor PVC Conductiv

Covorul PVC conductiv este un covor omogen, elastic cu proprietăți conductive sau disipative
Este construit după tehnologiile noi cu proprietățile PUR ceea ce permite ca covorul să fie ușor de curățat și de expluatat.
Garantează eliminarea pe termen lung a sarcinilor electrostatice și asigură securitatea personalului.
Este destinat folosirii în industriile electronice și higt-tech, în camere curate, secții de terapie intensivă, blocuri chirurgicale, săli de operații, săli de ecografii, săli de proceduri, etc..
Anti Static

Covor PVC Eterogen

       Covorul de PVC Eterogen este un covor alcătuit din mai multe straturi - stratul de uzură, stratul decorativ, stratul dens, stratul din fibră de sticlă care servește la durabilitate, stratul compact.
      Este un material de rezistență înaltă, de aceea este folosit în școli, grădinițe, spitale, clinici, oficii dar și alte instituții cu un trafic intens. Este rezistent la reacțiile chimice și detergenți.
      Covorul de PVC eterogen în dependență de rezistență, se distinge în mai multe clase:
      * rezidential
      * comercial
Comfort UNI
Compact UNI
Daimond
Esprit
Nature
Granit

Tapeta PVC

         Flexibil și ușor de mulat pe colțurile pereților, cu o bună stabilitate dimensională, tapetul din PVC este ideal pentru pereți și tavane.
        Tapetul PVC este tratat astfel încît să îndeplinească cele mai exigente standarte de igienă cu tratament antibacterian și antifungic și cu o rezistența sporită la foc și la impact.
        Este recomandat de utilizat în spitale inclusiv în săli de operații, săli de neonatologie, săli de baie, bucătării, etc.
Wallflex
ProtectWall
Mural
Wallgard
Covor PVC Antiderapant
       Covor PVC antialunecare este  destinat  pentru utilizări în medii cu trafic greu, unde sunt prioritare rezistența sporită la alunecare, igiena, durabilitate și ușurință în întreținere, cum ar fi scări, băi, bucătării, spații tehnice, transporturie, etc.
       Este un material cu un strat de PVC pur, ce are înserate în structura sa particule de cristale minerale și chips-uri colorate pentru un design decorativ. Covorul PVC este ranforsat cu plasa de fibra de sticlă.
Safetred
Safety Plus
Наверх